VI HITTAR UPPDRAG OCH MARKNADSFÖR
TILLGÄNGLIG KAPACITET

Linccon Network är en gratis tjänst av entreprenörer, för entreprenörer! I vår online portal kan både beställare och medleverantörer söka aktuella uppdrag eller få information om tillgänglig kapacitet  avseende resurser, maskiner och transporter för den Nordiska marknaden! Vi har kunder och beställare över hela Norden och får dagligen in spännande prestigefulla uppdrag och tillgänglig kapacitet från våra medleverantörer.

SÅ HÄR FUNKAR DET

Skapa konto

Du behöver inget konto, men vi behöver dig! Som medleverantör får du uppdrag tillsänt via mail och sms, därför vill vi att du är registrerad hos oss. Dessutom tillhandahåller vi bara uppdrag till medleverantörer som är anslutna och godkända av oss enligt våra regler och policys. Ladda upp information om ditt företag och vd just ni kan tillhandahålla och skapa ett konto gratis på några minuter.

Sök aktuella uppdrag

I den här tjänsten kan du söka efter specifika uppdrag som passar ditt företag. Vi får dagligen in prestigefulla uppdrag och förfrågningar, allt från större entreprenader till löpande tjänster inom resurs, maskin, transportbehov för den nordiska infrastrukturmarknaden. Sök uppdrag.

Sök ledig kapacitet

Ibland händer det att vi och våra medleverantörer står mellan jobb. I den här tjänsten lägger vi tillsammans upp tillgänglig kapacitet som just nu är ledig och kan avropas för nya uppdrag. Det kan vara allt från resurser inom olika teknikområden till maskinkapacitet och transportmedel. Sök kapacitet.

Denmark

Contact: Karl-Johan Stridsberg
Phone: +46 (0) 70-330 28 81
Email: karljohan.stridsberg@linccon.se

Norway

Contact: Martin Haag
Phone: +46 (0) 72 218 200
Email: Martin.haag@linccon.se

Sweden

Contact: Claes Eakson
Phone: +46 (0) 78 02 107
Email: Claes.eakson@linccon.se